1

Zoals al vaker hier vermeld: ik kan me nu vaak voor mijn kop slaan dat ik niet wat vaker werk van leerlingen op foto of dia heb vastgelegd. Er zijn jaren geweest dat collega’s Pieter de Jong en Arno Roks (vroeger) en Michiel Eikenaar en Richard Rokx (vandaag de dag) dat keurig bijgehouden hebben, maar er zijn ook tijden geweest dat het een beetje verslofte en er niets gebeurde…..Gelukkig krijg ik af en toe ook wel eens wat in de schoot geworpen: in de eerste examenjaren op Havo ( begin en midden 80-er jaren)  heb ik les mogen geven aan buitengewone talenten van wie ik het werk eigenlijk allemaal had moeten (laten) fotograferen. Als dat niet gebeurd is en je maakt na al die jaren weer contact via Facebook met één van die uitzonderlijke talenten ( in dit geval Miklos de Rijk) is de vraag natuurlijk snel gesteld: heb je je KSE-werk nog en zou je e.e.a. voor mij willen fotograferen en opsturen? Als ik daarop twee keer ‘ja’ als antwoord krijg ben ik echt helemaal blij! Hieronder alvast een preview van Miklos zijn werk wat hij op zijn zolder bewaard had. Binnenkort hopelijk veel meer met de nodige schetsen en toelichting over de diverse opdrachten erbij!

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Werk van Miklos

Spread the word

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook, Twitter of één de vele andere social-networks!


Reageer op dit artikel

Er is al 1 reactie geplaatst op dit artikel.
Laat hier jouw reactie achter…


Reacties op "Binnenkort in dit theater: Miklos, een van mijn beste leerlingen."

  1. sjaakjansen zei op 13 oktober 2015 om 21:09 het volgende:

    Joke Roos via Facebook: Leuk, die tekeningen van Miklos. Ik heb ook alles nog op zolder liggen wat ik in die jaren heb gemaakt!

Vertaal deze website

    Translate to:

Recente berichten

Social

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook of Twitter!