0

Wie regelmatig kennis neemt van mijn blogs weet dat het niet alleen oud werk en projecten uit lang vervlogen tijden aan de orde komen, maar dat ik regelmatig door mijn oud-tekencollega’s van de KSE voorzien wordt van recent werk van hun pupillen. Op die manier geeft dit blog een mooi beeld van het tekenonderwijs van vroeger en nu! 

Een vast onderdeel aan het einde van het schooljaar op Havo  is natuurlijk het ultieme school examen werkstuk ‘Mixed Media’. Onder aan dit bericht vind je de diverse afleveringen uit vroegere jaren. het hier getoonde werk is afkomstig van de Havo 5 examengroep van Richard Rokx. De opdracht wijkt eigenlijk niet af van de vorige jaren:  de kandidaten dienen een beeldend werk te maken waarin ze vrij zijn in de keuze van de technieken en materialen. Tevens mogen materialen en technieken binnen dit ene werkstuk gecombineerd toegepast worden. In het beeld dient met tekst een motto, slagzin  of boodschap opgenomen te zijn die qua vormgeving en inhoud aansluit bij het beeld en dat versterkt. Hoe de dit deel van de lichting van 2016 zich hieruit gered heeft zie je hieronder:

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Mixed media

Vorige edities van deze opdracht zijn hieronder te vinden:

Klas van 2015

Klas van 2014

Klas van 2013

Klas van 2012

Klas van 2009

Spread the word

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook, Twitter of één de vele andere social-networks!


Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Laat hier jouw reactie achter…


Vertaal deze website

    Translate to:

Recente berichten

Archief

Social

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook of Twitter!