0

Het zal begin 1962 geweest zijn dat de tweede klas gymnasium van het oude Sint Janslyceum aan de Sint Jozefstraat in Den Bosch, waarin ik toen zat, zich in de tekenles van mijnheer van de Ven mocht uitleven op het onderwerp ‘herfst’. Hierbij het werkje dat ik n.a.v. deze opdracht vervaardigd heb met mijn Caran d’Ache Neocolor krijtjes om de bezoekers van dit blog een fijne herfstvakantie te wensen. Lekker even uitwaaien zal er wellicht nog niet van komen met ons rare klimaat van dit moment maar ik hoop iedereen wel weer met een frisse kop hier te treffen op maandag 29 oktober a.s.!

Opdracht 'Herfst'

Opdracht ‘Herfst’

Spread the word

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook, Twitter of één de vele andere social-networks!


Reageer op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Laat hier jouw reactie achter…


Vertaal deze website

    Translate to:

Social

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook of Twitter!