1

Onlangs nodigde collega Ellis Learbuch me uit om het werk wat haar VWO-examenleerlingen als eindproef voor hun praktisch schoolexamen gemaakt hadden, te komen bewonderen.  Dàt moois krijg je over een tijdje op dit blog te zien. Ellis had echter ook nog een aanvulling op de leporello’s waar ik een tijdje geleden hier op mijn blog  aandacht aan besteed heb. Het exemplaar van haar leerling Romy Gommers was toen niet beschikbaar om te fotograferen, maar bij deze gelegenheid was dat wel het geval. Graag laat ik dit werkstuk van Romy, over wie ik hier al eerder over geschreven heb, aan jullie zien want ik vind het de moeite waard! De steunkleur rood duikt steeds op verrassende wijze op en het geheel is mooi consequent in de gewassen inkt techniek uitgevoerd. Mooi werk weer van Romy, die straks na haar KSE-tijd de keuze heeft uit twee academies waar zij welkom is om haar artistieke kwaliteiten verder te ontwikkelen!

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

Leporello Romy

 

Spread the word

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook, Twitter of één de vele andere social-networks!


Reageer op dit artikel

Er is al 1 reactie geplaatst op dit artikel.
Laat hier jouw reactie achter…


Reacties op "Leporello van Romy"

  1. sjaakjansen zei op 10 mei 2019 om 08:27 het volgende:

    Ingrid Gommers via FB:
    Wat leuk Sjaak. Ik ben apetrots!!!

Vertaal deze website

    Translate to:

Archief

Social

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook of Twitter!