1

Op de laatste open dag (11 januari 2020 jl.) werd ook mooi werk getoond gemaakt bij het teken- en schilderatelier waar ik al eerder over bericht heb. Ik realiseerde me toen dat ik een tijdje geleden daarvan ook werkstukken had gefotografeerd of via een app (de pentekening hieronder) doorgestuurd had gekregen van collega Richard Rokx die wilde laten zien wat voor mooie resultaten geboekt werden tijdens de atelieruren o.l.v. Dave Roelands, die toentertijd leerlingen begeleidde die voor deze uren gekozen hadden. Het zijn slechts een paar foto’s van stillevens, tot stand gekomen met uiteenlopende technieken, maar ik denk dat ze zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Sommige stillevens lijken geïnspireerd op verschillende soorten maaltijden, andere hebben een wat algemener karakter. De wijze waarop elke leerling in de techniek van zijn/haar keuze ( variërend van tekenen op de computer tot het ‘klassieke’ aquarelleren en tekenen met pen en Oost Indische inkt) vorm gegeven heeft aan deze opdracht vertelt iets over de intensiteit van werk en de talenten van de makers! Het betreft hier derdeklassers, afkomstig uit alle streams, die tijdens de facultatieve uren gereserveerd voor het teken- en schilderatelier, deze werken tot stand gebracht hebben.

Info over het atelier

Info over het atelier

Maaltijd

Maaltijd

Stilleven

Stilleven

Stilleven

Stilleven

Stilleven

Stilleven

Stilleven

Stilleven

Stilleven

Stilleven

Spread the word

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook, Twitter of één de vele andere social-networks!


Reageer op dit artikel

Er is al 1 reactie geplaatst op dit artikel.
Laat hier jouw reactie achter…


Reacties op "Teken- en schilderatelier: Stilleven"

  1. Martin zei op 17 januari 2020 om 18:57 het volgende:

    Mooie mix van tekentalent en foto’s 🙂

Vertaal deze website

    Translate to:

Archief

Social

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook of Twitter!