2

En toen was het zomaar weer zomervakantie! Net als in de afgelopen jaren rond deze tijd gaat uw blogger weer op zomerreces. Eind augustus hoop ik me dan weer te melden. Het nieuwe schooljaar 2018-2019 is voor mijn ‘oude’ school, de KSE, een jubileumjaar: ze worden dan 50 en dat wordt groots gevierd. Op  23  september vindt een grote reünie plaats  en hoop ik veel oud-leerlingen in real life te ontmoeten en te spreken. Natuurlijk hoop ik op mijn blog daar ook wat over te berichten.   Intussen houd ik me natuurlijk ook nog steeds aanbevolen voor werk van oud-leerlingen. Met name uit de tijd van de Basisvorming heb ik helaas geen materiaal, dus wie nog wat heeft liggen: ik houd me van harte aanbevolen!

Het zonnig werkje hieronder is in 1998 gemaakt door oud-leerling Janneke van Baal n.a.v. de opdracht ‘Toeristen’. Op VWO had zij tekenen als examenvak en maakte zij bijzonder mooi werk. Daarmee viel zij o.a. in de prijzen bij de tekenwedstrijd ‘Europa in de school’.  Janneke heeft na haar VWO op de KSE een opleiding gevolgd aan de HKU (Bachelor of Design with honours, Illustration Design), en aan de Universiteit van Amsterdam waar zij een bachelor Communication Science behaalde. Zij is nu werkzaam als illustrator/designer.

Nu echter voor iedereen een mooie en ontspannende zomer en graag tot aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Fijne vakantie allemaal!

Fijne vakantie allemaal!

Spread the word

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook, Twitter of één de vele andere social-networks!


Reageer op dit artikel

Er zijn al 2 reacties geplaatst op dit artikel.
Laat hier jouw reactie achter…


Reacties op "Zomervakantie 2018"

  1. sjaakjansen zei op 5 juli 2018 om 11:44 het volgende:

    Joke Klep via FB:
    dankjewel en voor jullie ook !!

  2. Martin zei op 5 juli 2018 om 18:36 het volgende:

    Geniet van de mooie zomer van 2018 🙂

Vertaal deze website

    Translate to:

Recente berichten

Social

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook of Twitter!