Wie mijn blogjes een beetje volgt ( en het zijn er onderhand al heel wat, we stiefelen zo langzaamaan naar nr. 300 toe) weet dat ik mijn beeldmateriaal vrij goed gedateerd en gedocumenteerd met krantenartikelen etc. geadministreerd heb.

Onlangs kwam ik echter een paar foto’s tegen van een evenement waar ik slechts zeer vage herinneringen aan heb. Omdat op één van die foto’s Babice van Heeswijk staat te stralen weet ik dat het nà het ‘Van Gogh langs de weg- project’ geweest moet zijn: na of rond 1990 dus. Ook de plaats van het evenement is nog duidelijk voor wat ouderen herkenbaar (hoewel vandaag aan de dag ingrijpend gerenoveerd op die plek): de trap naar lunchroom Center Point in het overdekt winkelcentrum Etten-Leur.

Ik vermoed dat we destijds i.s.m. de sectie levensbeschouwing wellicht meegewerkt hebben aan een manifestatie die als boodschap had de rijkdom en opbrengsten van onze aarde wat eerlijker te verdelen. Het kan ook zijn dat het een politieke partij of kerkelijk betrokkenen zijn geweest die mij en mijn leerlingen hiervoor gevraagd hebben. Behalve bijgaande foto’s, met  o.a. een muzikaal gezelschap waarschijnlijk afkomstig uit Midden- of Zuid-Amerika gezien het instrumentarium, heb ik in mijn archief over deze happening helaas geen verdere informatie kunnen vinden. Graven in mijn  geheugen leverde helaas ook niets concreet op. Ik word oud… Wie dat ouwe geheugen van mij een beetje kan opfrissen is van harte welkom om te reageren!

Schetsen

Schetsen

Babice

Babice

Eitje

Eitje

 

Kraampje

Kraampje

Keer om die geldstroom

Keer om die geldstroom

Optreden

Optreden

 

Reacties op “Wie weet wat wanneer???”

Er is al één reactie geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

  1. Hi Sjaak! Mag ik je emailadres ontvangen? Ik wil je graag een persbericht sturen over een nieuw kunstplatform! veel dank.

    Odette op 5 april 2016 om 10:53 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren