Tijdens de open dag 2016 had ik ze al zien hangen: een aantal fraaie ontwerpen voor ansichtkaarten met als motto ‘Groeten van de KSE’, gemaakt door de huidige Mavo-brugwuppen van de KSE.

Uiteraard vroeg ik me af waar die kaarten voor gebruikt zouden gaan worden en het antwoord kwam afgelopen week toen mijn kleindochter me enthousiast meldde:’ Opa. ik heb een kaart van de KSE gekregen!’  Komend jaar mag zij namelijk de KSE onveilig gaan maken en de kaart was bedoeld om haar ( en haar ouders) op de hoogte te brengen van een aantal introductie activiteiten die dit schooljaar nog voor de huidige ‘zesdeklassers/ groep achters ‘ gehouden zullen gaan worden.

De huidige brugklasleerlingen hebben op de Macs in de tekenlokalen lekker met Photoshop zitten stoeien en zijn zo erin geslaagd een mooie reeks kleurige kaarten te maken waarin uiteraard het spiksplinternieuw brugklasgebouw een dominante rol inneemt met daaromheen allerlei zaken die in het leven van een brugklasser belangrijk kunnen zijn. Uiteraard ging het daarbij ook over compositie, verhouding van beeld en tekst en kleurgebruik. Hieronder een impressie van een aantal kaartontwerpen en  nog een recente foto van het nieuwe brugklasgebouw wat thans zijn voltooiing nadert.

KSEgroeten

KSE-groeten

IMG_3509

KSE-groeten

IMG_3509 (kopie)

KSE-groeten

IMG_3509 (nog een kopie)

KSE-groeten

IMG_3510

KSE-groeten

IMG_3511 (3e kopie)

KSE-groeten

IMG_3511

KSE-groeten

IMG_3510 (kopie)

KSE-groeten

Het nieuwe brugklasgebouw

Het nieuwe brugklasgebouw

Meer over het oude en nieuwe brugklasgebouw is hier te vinden. De voortgang van de bouw en een vooruitblik op wat het gaat worden zie je hier!

 

 

 

 

 

Reacties op “Groeten van de KSE”

Er zijn al 2 reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

  1. zo zie je maar… een nieuwe generatie geniet hier ook al van.

    joke klep op 11 april 2016 om 08:05 uur.

  2. Beste sjaak, misschien weet je door mijn achternaam nog wie ik ben?
    Sorry dat ik op deze manier contact met je zoek maar ik kan zo snel geen emailadres vinden. Zou je contact met me willen opnemen, ik heb een vraag over mijn vader (Harrie leenaerts). Dank en groet! Ps geheim voor hem 🙂

    Ilone leenaerts op 18 april 2016 om 22:03 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren