Als je op deze manier uitgenodigd wordt voor de open dag wordt de nieuwsgierigheid natuurlijk wel geprikkeld. Dat bleek ook wel toen ik een kwartier voor het officiële begin van de open dag 2019 op 12 januari jl. arriveerde bij het KSE-gebouw.

Ik wilde een beetje rustig de gelegenheid hebben om eerst nog wat bij te praten met mijn lieve oud-collega’s en op mijn gemak wat foto’s te maken voor dit blog. Ik zag echter al snel dat ondanks het vroege uur de belangstellende ouders met hun aspirant-brugwupjes al toestroomden en hoe de verkeersregelaars bij de parkeerplaats het al behoorlijk druk kregen met het geven van parkeeraanwijzingen.

Ook binnen begon het al snel te lopen en toen ik na gedane zaken het pand verliet rond de klok van 10.00 uur stond er al een dikke rij in de hal en voor de deur. Hoeveel mensen er uiteindelijk geweest zijn laat ik nog wel weten en ook het mooie werk wat mijn trotse oud-collega’s mij toonden van hun pupillen krijg je binnenkort nog te zien.

Hieronder vast wat foto’s van een van de twee opengestelde tekenlokalen.

Poster

Poster

Richard checkt nog even de MACs

Richard checkt nog even de MACs

Geëxposeerd werk

Geëxposeerd werk

 

Stilte voor de storm

Stilte voor de storm

 

Twee trotse docenten zijn er helemaal klaar voor!

Twee trotse docenten zijn er helemaal klaar voor!

 

 

 

Reacties op “Open dag 2019”

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren