Schooljaar 2019-2020 is begonnen. We  mogen weer. De collega’s op school en ik met mijn blogje. We gaan van start in dit nieuwe schooljaar met een terugblik.

Het eindfeest was geweest, leerlingen en docenten al lang en breed met vakantie, alleen de staf en het ondersteunend personeel was nog op school, maar toch was er tijd en ruimte voor een klein feestje voor de oudgedienden t.g.v. het uitbrengen van het jubileumboek over 50 jaar KSE. Enkele weken vóór het begin van de vakantie kreeg ik  het volgende mailtje:

‘Beste oud-collega’s!  Met de zomervakantie in het vooruitzicht leek het ons leuk om het schooljaar, dat in teken stond van het 50-jarig bestaan, samen met jullie af te ronden.

Dit willen we graag doen op maandag 8 juli van 15.30 tot 17.00 uur in de personeelskamer, met een drankje en een hapje. We overhandigen jullie dan graag het jubileumboek dat speciaal voor het 50-jarig bestaan van de school is samengesteld. Enkelen van jullie hebben hier een waardevolle bijdrage aan geleverd.’

Uiteraard was ik present hierbij en na een welkom van rector Peter van Heusden, waarbij hij ook vertelde in de loop van het komend schooljaar afscheid te zullen nemen van de KSE (een gevoelige aderlating!), kregen we het jubileumboek aangereikt. Samensteller Ivo Pertijs heeft er veel werk aan gehad, maar heeft eer van zijn werk. Het boek is een letterlijk en figuurlijk kleurrijk geheel geworden met herinneringen van (oud-) docenten, (oud-) leerlingen en vele anderen. Ook ondergetekende heeft een paar bijdragen mogen leveren aan dit werkje waarvan hieronder een indruk te zien is. Het was trouwens een erg gezellige bijeenkomst met weerzien van enkele oud-collega’s die ik in jaren niet meer gezien had!

Mocht je belangstelling hebben voor dit boek: de receptioniste van de school kan je ongetwijfeld verder helpen!

KSEboek 1

KSEboek 1

KSEboek 2

KSEboek 2

KSEboek 3

KSEboek 3

KSEboek 4

KSEboek 4

KSEboek 6

KSEboek 6

KSEboek 7

KSEboek 7

KSEboek 8

KSEboek9

KSEboek9

KSEboek10

KSEboek10

KSEboek11

KSEboek11

KSEboek12

KSEboek12

KSEboek13

KSEboek13

KSEboek14

KSEboek14

KSEboek15

KSEboek15

KSEboek 5

KSEboek 5

Reacties op “KSE 50 jaar, het jubileumboek”

Er zijn al 2 reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

  1. Joke Klep via FB:
    School begonnen en ja, je mag weer ..

    sjaakjansen op 19 augustus 2019 om 11:58 uur.

  2. Richard Rokx via FB:
    Welkom ouwe vloggert!

    sjaakjansen op 19 augustus 2019 om 21:36 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren