I.v.m. corona mochten de examenkandidaten dit jaar hun examens spreiden, zodat er nu in een derde tijdvak ook geslaagden gefeliciteerd worden!

En inmiddels vanzelfsprekend zijn er ook voor deze geslaagden op de KSE, net zoals voor de eerste en tweede tijdvakkers de filmpjes van bekende Nederlanders èn docenten waarin zij de hartelijkste gelukwensen en goede raad voor de toekomst aan hen uitspreken. Het is weer een vrolijk geheel geworden en net als bij mijn vorige berichten hierover vind je, behalve het desbetreffende filmpje hieronder weer de foto’s en informatie van de BN-ers die zo vriendelijk waren belangeloos hieraan mee te doen.

Reacties op “Felicitaties voor de geslaagden in het derde tijdvak”

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren