Net als voorgaande jaren zoals hier en hier te zien is, zijn KSE-pr-medewerker  Mike Siebelink en zijn trawanten ook dit jaar weer in actie gekomen om op vrolijke wijze de spanning bij de eindexamenkandidaten op de KSE  tijdens al die vervloekte examens een beetje weg te nemen.

Dat deden zij door een serie te maken waarin met verschillende BN’ers teruggeblikt wordt op hun middelbare schooltijd en eindexamens: ‘Het Worstenbrood Examen’!   Uiteraard kijkt Mike ook of er nog informatie is blijven hangen bij deze uitverkorenen. Ze krijgen quizvragen over de door hen uitgekozen schoolvakken. Zouden ze net zoveel zweten als onze leerlingen in de examenzaal?  Hieronder de teaser voor deze serie plùs alle afleveringen van het ‘Het Worstenbrood Examen’ !

De teaser, uitgebracht op 9 mei vlak voor het begin van de Centrale Examens

In de eerste aflevering op 10 mei ondergaat Steven Kazàn ‘Het Worstenbrood Examen’. Wat was hij voor een leerling? Hoe zijn zijn populaire Tiktok filmpjes ontstaan? Hoe laat hij op spectaculaire wijze een worstenbroodje verdwijnen? En natuurlijk het belangrijkste; haalt hij het ‘Worstenbrood Examen’? Je ziet het allemaal in deze allereerste aflevering!

Halverwege de examens op de KSE maakte Zuidwest TV op 19 mei  een item daarover dat je hier kunt zien. Oud-KSE-leerling Stijn Nooyens doet verslag. Zouden de eerste afleveringen van het ‘Worstenbroodexamen’ hen geïnspireerd hebben? Vast wel, zo te horen!

Stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger, producent en imitator Jandino Asporaat is te gast bij ‘Het Worstenbrood Examen’ in de derde aflevering van 24 mei. Hoe komt het dat  Jandino negen keer is geschorst? Wat is volgens hem, naast alle leerstof, belangrijk om te leren op school? Komt er een vervolg op Bon Bini Holland 3? Weet hij welk dier ze in Duitsland een ‘Schmetterling’ noemen?

Deze serie werd afgesloten met aflevering 4 op 23 juni waarin Dieuwertje Blok figureert, speciaal om de ‘Tweede Tijdvakkers’ nog even een hart onder de riem te steken. We kennen haar natuurlijk allemaal als presentatrice van ‘Het Sinterklaasjournaal‘. Gelukkig is het nog geen december en had Dieuwertje tijd in haar agenda om deel te nemen aan het ‘Worstenbrood Examen’. Hoe vindt zij het om altijd met dat dat Sinterklaasjournaal geassocieerd te worden? Was Dieuwertje een brave leerling op de middelbare school? Op welke vakken scoort zij goed op het ‘Worstenbrood Examen’?

Deze serie kreeg 26 juni jl. nog een  ‘uitsmijter’: een heuse winactie waarbij 10 worstenbroodjes te winnen waren!
Hieronder de aankondiging daarvoor op de Facebookpagina ven de KSE èn de aller-allerlaatste aflevering met daarin de onthulling van de bedoelde BN-er.

worstenbrood

Worstenbroodexamen Winactie

Reacties op “KSE examenondersteuning 2023”

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren