‘Het is lekker, maar je wordt er zo suf van’. Thuis krijg ik dat vaak te horen na weer eens een miskleun gedaan te hebben…

En dat geldt natuurlijk zeker voor mijn carnavalsbericht van vorige week.  Per ongeluk had ik toen al een voorschot genomen op de komende festiviteiten die echter toen nog een week verder voor ons lagen dan ik destijds dacht bij het plaatsen van de terugblik op het festijn van 2003 met de Raad van Elf uit de eigen KSE-gelederen….

Het verlangen en de voorpret waren blijkbaar te groot…
Omdat de geest nu toch al uit de fles is, vandaag, een week voor het werkelijk carnaval losbarst, toch nog een maar stukje met foto’s van carnaval op de KSE. Deze foto’s zijn uit 2001 van de carnavalsviering van de bovenbouw in de zoals altijd prachtig versierde evenementenhal van Cultureel Centrum De Nobelaer en ook hierop is goed te zien hoe in die tijd hele enthousiaste leerlingen en docenten zich met elkaar eendrachtig overgaven aan het feest, met heel hun hebben en houden.

Alle data die ik in mijn vorige bericht gezet heb schuiven dus weer een weekje op, maar wat wel blijft zijn mijn beste wensen voor een fantastisch carnavalsweekend en daarna een prachtige carnavalsvakantie. Allemaal (alweer en nog steeds ) heel veel plezier, ook bij het ontdekken en herkennen van docenten in de meest fraaie uitdossingen.

Collage Carnaval 2001

Collage Carnaval 2001

Collega als Ninja

Collega als Ninja

Kabouter Plop was er ook bij

Kabouter Plop was er ook bij

Dracula

Dracula

Karate-kid

Karate-kid

Monique en Charlotte in actie

Leerlingen Monique en Charlotte in actie

Hanneke, Ilke, en Inez in hun ponneke

Leerlingen Hanneke, Ilke, en Inez in hun ponneke

Het carnavalsgewoel in de evenementenhal

Het carnavalsgewoel in de evenementenhal

Het carnavalsgewoel in de evenementenhal

Het carnavalsgewoel in de evenementenhal

 

Reacties op “In de herhaling: Carnaval”

Er is al één reactie geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

  1. Joke Klep via FB:
    blijft leutig

    Sjaak Jansen op 5 februari 2024 om 08:38 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren