Ook de schrijver van dit blog gaat er even tussenuit met de vakantie. Half augustus hoop ik weer te beginnen met nieuwe posts, waarin nog vele resultaten en beschrijvingen van allerlei opdrachten, projecten en wedstrijden te zien zullen zijn.

Ik hoop alle trouwe bezoekers tegen die tijd terug te zien en neem tot dan afscheid met onderstaande tekening die ik in 1975 gemaakt heb voor het roemruchte KSE-schoolblad Slurfje!

FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL EN TOT KIJK NA 15 AUGUSTUS!!!

1975img379

Reacties op “Vakantie”

Er is al één reactie geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

 1. Dag Meneer Jansen!
  Ik ben nog van de generatie die meneer moest zeggen…
  Ik meen dat wij de 2e lichting waren die op het VWO eindexamen tekenen mochten doen(1989). Wellicht kent u me nog van de HongTong en Ambrosiustekeningen,…
  Welnu, ik ben zelf ook in het onderwijs gaan werken, goed voorbeeld doet goed volgen en heb 15 jaar tekenen en handvaardigheid gegeven. Tijdens het werk gestudeerd aan de PTH en daar bevoegd metaaldocent geworden.
  Van striptekenen is niet veel meer gekomen, mijn passie is smeden geworden. Op Het Hooghuis, de VMBO school in Oss waar ik werk sinds ’95 is er zelfs op mijn initiatief een smederij gekomen! Op de site van de school staat een filmpje waarin ik een replica van het Osse zwaard maak, wel geinig om te zien wellicht.

  Groet,
  Otto

  Otto van Dijk op 22 juli 2013 om 18:20 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren