In het eerste nummer van Vives (maandblad voor onderwijsrenovatie en ict) in dit nieuwe schooljaar wordt mijn blog besproken door Timon Bos, een oud leerling die aan het begin van dit millennium tijdens de roemruchte ThinkQuestjaren toen de internetbomen nog tot aan de hemel leken te groeien, op de KSE zat en enthousiast deelgenomen heeft aan deze wed/webstrijd.

Zo was Timon, samen met zijn kompaan GertJan Luijten, van de partij bij de ThinkQuesteditie van 2001 waarvoor zij een website over voetbalstadions gemaakt hebben.  Voorafgaand aan de prijsuitreiking in Utrecht mochten de finalisten, waaronder Timon en GertJan, hun sites demonstreren aan het publiek. Hiervan heb ik nog wat foto’s kunnen opduikelen met een piepjonge Timon erop.

Utrecht TQ 2001, v.l.n.r. GertJan,Timon, ik zei de gek en de vader van Timon

TQ finale 2001 Utrecht, v.l.n.r. GertJan,Timon, ik zei de gek en de vader van Timon

TQ finale Utrecht 200,GertJan en Timon laten hun site zien.

TQ finale 2001 Utrecht,GertJan en Timon laten hun site zien.

TQ finale Utrecht 200,GertJan en Timon laten hun site zien.

TQ finale 2001 Utrecht, GertJan en Timon laten hun site zien.

Timon is, naast Vivesredacteur voor de rubriek ‘Onderwijslinks’ , na een aantal jaren voor de klas, ook werkzaam als software ontwikkelaar (met name voor onderwijstoepassingen) en eigenaar van een eigen softwarebedrijf Silvas. Het artikeltje zoals gepubliceerd in Vives vind je hieronder:

Artikel Vives door Timon Bos

Artikel Vives door Timon Bos

Reacties op “Aandacht voor ‘Meer dan 40 jaar onderwijs’ in Vives”

Er is al één reactie geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

 1. Timon Bos via Linkedin:

  Hallo Sjaak,

  Bedankt voor het artikel, erg leuk! Die foto’s had ik niet, erg mooi om te zien.

  Vriendelijke groet,
  Timon

  sjaakjansen op 10 september 2015 om 23:03 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren