Het zal begin 1962 geweest zijn dat de tweede klas gymnasium van het oude Sint Janslyceum aan de Sint Jozefstraat in Den Bosch, waarin ik toen zat, zich in de tekenles van mijnheer van de Ven mocht uitleven op het onderwerp ‘herfst’.

Hierbij het werkje dat ik n.a.v. deze opdracht vervaardigd heb met mijn Caran d’Ache Neocolor krijtjes om de bezoekers van dit blog een fijne herfstvakantie te wensen. Lekker even uitwaaien en met een frisse kop weer terug op maandag 2 november a.s.!

Sjaak Jansen: 'Herfst' (1962)

Sjaak Jansen: ‘Herfst’ (1962)

Reacties op “Herfstvakantie!”

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren