Na meer dan 250 afleveringen van dit blog begint de bodem van de doos met foto’s en herinneringen in zicht te komen. Hoewel tientallen opdrachten, projecten, gebeurtenissen en andere items de revue gepasseerd hebben, geïllustreerd met tientallen filmpjes en honderden foto’s, is er toch nog veel wat nog onvermeld is.

Ik heb het meerdere keren al gemeld in dit blog: soms kan ik me voor de kop slaan dat ik opdrachten niet vastgelegd heb op de gevoelige plaat. Gelukkig kom ik, hetzij virtueel via dit blog, hetzij in levende lijve, regelmatig oud-leerlingen tegen die nog werk van vroeger bewaard hebben en bereid zijn dat voor mij te fotograferen en aan mij door te sturen.   Zo kan ik nog meer voor het nageslacht vastleggen.

Daarom dit verzoek: heb je nog werk liggen (schetsen, filmpjes, eindwerkstukken, alles is welkom): zet het op de foto en stuur het naar jacjans@hotmail.com  bv. via wetransfer. Mocht het veel werk zijn: ik ben ook al blij met één of een paar foto’s van b.v. schetsen en eindwerkstuk van één opdracht!  De rest komt dan wel een ander keertje. Ik schrijf er dan een mooi artikel bij en plaats alles op mijn blog. Wees verzekerd van mijn dankbaarheid!

Janneke van Baal: Toeristen

Janneke van Baal: ‘Toeristen’

Claudia Pasetto: examenwerkstuk

Claudia Pasetto: Examenwerkstuk

Dorien Geerts: demonstratie

Dorien Geerts: ‘Demonstratie’

Hamide Dogan: Studies 'Rolstoel Mona Lisa'

Hamide Dogan: Studies ‘Rolstoel Mona Lisa’

Hamide Dogan: 'Rolstoel Mona Lisa'

Hamide Dogan: ‘Rolstoel Mona Lisa’

Peter van Wijmen: 'Tsjernobyl'

Peter van Wijmen: ‘Tsjernobyl’

Ton Huijbregts: 'Zelfportret'

Ton Huijbregts: ‘Zelfportret’

Marjan van de Vrie: 'Kunstenaar'

Marjan van de Vrie: ‘Kunstenaar’

Begin 80-er jaren: Jansen voor de klas

Begin 80-er jaren: Jansen voor de klas

Reacties op “Oproep”

Er zijn al 5 reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

 1. Joke Klep via FB: van onschatbare waarde !

  sjaakjansen op 17 november 2015 om 09:39 uur.

 2. Colette van der Wal via FB: Ik heb in een vlaag van verstandsverbijstering alles weggegooid wat ik op de KSE heb gemaakt. Ik moest opruiming houden i.v m. verhuizing. Shame on me

  sjaakjansen op 17 november 2015 om 10:42 uur.

 3. Chantal Rens via FB: Hoi Sjaak, ik heb nog e.e.a. liggen!

  sjaakjansen op 17 november 2015 om 12:27 uur.

 4. Babette de Waele via FB: Ik denk dat ik bij m’n ouders op zolder nog wel wat heb, wanneer ze er zijn kunnen ze wel wat foto’s maken

  sjaakjansen op 17 november 2015 om 12:30 uur.

 5. Willemijn Steenkist via FB: Ik heb ook nog wel wat liggen geloof ik.. ook mijn examen werk denk ik..

  sjaakjansen op 17 november 2015 om 20:44 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren