Ook dit schooljaar is eigenlijk weer voorbij gevlogen! Met plezier heb ik weer een groot aantal posts online gezet over het teken- en kunst- en media-onderwijs van vroeger en nu in het Etten-.Leurse. Sinds oktober 2012 toen ik hiermee begon tot dit moment zijn er 312 berichten geplaatst. Het begint onderhand een heel boekwerk te worden! Speciale dank aan mijn oud-collega’s Richard en Michiel die me steeds inseinden als er op de KSE iets te doen was op artistiek gebied zodat ik daarover melding van kon maken op mijn blog. Tevens hebben zij en andere oud-collega’s mij de gelegenheid gegeven werk van hun pupillen hier te tonen zodat de bezoeker van dit blog  ook van de verrichtingen van de huidige lichtingen op de hoogte blijft.

Ik hoop volgend jaar op hen te mogen blijven rekenen.  Ook dank aan de lieve oud-leerlingen die hun KSE-werk zo zorgzaam bewaard hebben en met mij hebben willen delen om op mijn blog te kunnen publiceren. Uiteraard houd ik me aanbevolen voor nog meer werk, dus wie nog wat heeft liggen: laat het me weten en maak me blij!  Heel veel dank ook aan de nog steeds groeiende groep trouwe lezers voor hun belangstelling voor mijn schrijfsels, vooral aan degenen die zo af en toe de moeite namen om een reactie onder het artikel of op Facebook te plaatsen.

Nu eerst een mooie relaxte vakantie gewenst aan jullie allemaal! Ook uw blogger neemt voor deze vakantieperiode even  afscheid: in de loop van september plaats ik bij leven en welzijn hier weer nieuwe posts.

Tot dan!

Fijne vakantie allemaal!

Fijne vakantie allemaal!

Reacties op “Grote vakantie 2016”

Er zijn al 3 reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

 1. Richard Rokx via FB:
  Je stopt er al op tijd mee Sjaak. En wij maar zwoegen…

  sjaakjansen op 15 juli 2016 om 09:49 uur.

 2. Marian Vergouwen via FB:
  Fijne vakantie!

  sjaakjansen op 15 juli 2016 om 09:51 uur.

 3. Marion Moulen via FB:
  Sjaak Jansen een fijne inspirerende vakantie toegewenst. Geniet van het licht! Tot nazomer

  sjaakjansen op 15 juli 2016 om 12:17 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren