Deze keer even niet over tekenen of media maar even wat anders. Het was een genoegen erbij geweest te zijn: ondanks alle beperkende maatregelen rond het Coronavirus kon gelukkig het praktisch schoolexamen muziek MAVO, waar mijn lieve kleindochter Britt aan meedeed, op dinsdag 10 maart 2020 jl. doorgaan.

Op die avond liet de Mavo examengroep, bestaande uit 8 examenkandidaten, zien wat zij dit schooljaar geleerd hadden op muzikaal gebied. In aanmerking nemend dat deze leerlingen elkaar nog niet of amper (muzikaal) kenden, en dat de voorbereidingstijd (eind augustus tot begin maart) eigenlijk relatief kort was, mochten we constateren dat er door Britt en haar medeleerlingen op een prima manier individueel èn als groep muziek gemaakt werd.

Ieder liet zien dat men op verschillende instrumenten en met zang (solo of in ensemble) over het algemeen heel behoorlijk uit de voeten kon.

Hier is een fragment te zien van een van de optredens van Britt  en Femke.

Complimenten en groot applaus voor muziekdocent (èn oud-leerling) Bonny Lochten, en haar pupillen die toch maar het lef hadden hun examen publiekelijk af te leggen!

Muziek

Muziek

Muziek

Muziek

Muziek

Muziek

Muziek

Muziek

Femke en Britt zingen 'Fireflies'

Femke en Britt zingen ‘Fireflies’

Reacties op “10 maart 2020: Praktisch schoolexamen muziek!”

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren