En daar was dan vorige week eindelijk de ontknoping! De afgelopen tijd was op de KSE  en daarbuiten Mascotte Mania het gesprek van de dag, want wie hadden zich nu  in de pakken laten naaien? Vorige week was daar eindelijk de grote onthulling van de finalisten èn de uitreiking van de prijs voor de beste performance!

Veel KSE-leerlingen hadden gestemd en gegokt op wie er nu eigenlijk in dat malle maar fraaie pak zou zitten.
Wie zou uiteindelijk als winnaar uit de bus komen in de finale: het monster, de leeuw of de ananas? Zouden de zangkwaliteiten van het ‘monster’ het kunnen winnen van de overrompelende performance van de ‘leeuw’?
Hier alvast de statistieken: de mascotte op de derde plaats kreeg 18% van de stemmen. De tweede mascotte 32% en de eerste plaats maar liefst 50%!
Op het filmpje hieronder is te zien wie er uiteindelijk met de hoogste eer ging strijken en hieronder, op de foto’s zie je hoe de toch wel enigszins verhitte deelnemers bij hun onthulling uit de pakken kwamen!

Al met al een schitterend initiatief dat in deze nog steeds beroerde coronatijd wat plezier en afleiding bood aan leerlingen, hun ouders, het KSE-personeel en allen die op een of andere wijze bij de school betrokken zijn.
Alles nog eens terug zien? Klik dan hier!

Ik ben benieuwd met wat voor stunt showmaster Mike Siebelink en consorten nu weer gaan komen, maar ik ben er zeker van dat het de gemoederen binnen niet al te lange tijd wederom bezig zal houden!

Kees

Docent techniek en tekenen Kees Lauwen

Iny

Toezichthouder Iny Post

Marcel Dogge

Afdelingsleider Marcel Dogge

Yvon

Docent Aardrijkskunde Yvon van Haaren

Lonneke

Docent Engels Lonneke Frijters

Kramer

Docent Frans J.Kramer

Reacties op “De Ontknoping: onthulling van de finalisten Mascotte Mania”

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren