Wat vliegt de tijd. Voor mijn gevoel is schooljaar 2021-2022 amper begonnen of het is alweer herfstvakantie.

Ik hoop , nu er weer wat meer kan voor zolang het duurt, dat iedereen kan genieten van een mooie rustige week, voordat we over een week weer richting kerstvakantie stiefelen. Ik wens iedereen dan ook een plezierige herfstvakantie en illustreer dit met een ‘gouwe ouwe’ kleurige herfstschildering, gemaakt in 1974 in de les bij mijn goede collega Jan van den Brink, die ik als kind al bewonderde en van wie ik als jong docentje veel heb mogen opsteken. Met dit blog ben ik weer present op maandag 1 november!

1974 herfst

1974 herfst

Reacties op “Herfstvakantie 2021”

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren