3

Dank allemaal voor de vele schitterende en lieve reacties op mijn laatste blog over mijn goede vriend en beste collega Michiel.  Op Goede Vrijdag 19 april jl. hebben we hem nog even heel dicht bij ons mogen voelen tijdens de in alle opzichten prachtige en ontroerende afscheidsviering. Namens de KSE sprak Richard Rokx en schetste Michiel als collega, maar vooral als dierbare en kostbare vriend. Ook las hij enkele mooie reacties voor van leerlingen die in het condoleanceregister dat op in de herdenkingsruimte op school lag, geschreven waren. We zullen verder moeten zonder Michiel en dat zal niet meevallen….

In deze droevige dagen heb ik heel sterk de verbondenheid mogen ervaren met mijn oud-collega’s. Alsof ik nog les gaf op onze KSE, werd ik overal bij betrokken  en deelden we samen vele momenten van diepe droefheid, maar ook van plezier en dankbaarheid als wij herinneringen ophaalden aan ons aller Michiel.  Heel erg bedankt daarvoor lieve collega’s!!!

Michiel

Michiel

Tot 5 mei ben ik met Paas-reces. Op de maandag daarna begin ik weer met mijn blogberichten. Op zaterdag 11 mei om half elf zullen we op de KSE een herdenkingsdienst voor Michiel houden in de theaterzaal van de school. Natuurlijk zijn voor deze dienst (oud-)collega’s en (oud-)leerlingen van harte uitgenodigd. Iedereen mooie Paasdagen gewenst en, indien van toepassing, een schitterende Paasvakantie!

Spread the word

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook, Twitter of één de vele andere social-networks!


Reageer op dit artikel

Er zijn al 3 reacties geplaatst op dit artikel.
Laat hier jouw reactie achter…


Reacties op "Pasen 2019"

 1. sjaakjansen zei op 20 april 2019 om 08:41 het volgende:

  Richard Rokx via FB:
  The day after Sjaak… Prachtige dienst, schitterende locatie en een waar eerbetoon aan Michiel. Dat verzacht de pijn nog een klein beetje…

 2. sjaakjansen zei op 20 april 2019 om 19:48 het volgende:

  Mike De Vries via FB:
  Blog net terug gelezen….erg mooi geschreven…sterkte.

 3. sjaakjansen zei op 20 april 2019 om 21:30 het volgende:

  Ans Nijman via FB:
  Fijne Paasdagen, Sjaak en tot 11 mei.

Vertaal deze website

  Translate to:

Recente berichten

Social

Vind je deze site handig, leuk of interessant?
Deel hem dan op Facebook of Twitter!