Hoewel ik sinds oktober 2012 niet meer werkzaam ben op de KSE blijf ik mijn collega’s en hun leerlingen graag volgen. Toen ik zaterdag jl. via Facebook het volgende berichtje kreeg van oud-collega Michiel    ‘Oud collega! Vergeet u niet even vandaag of deze week een kijkje te nemen in het oude kantoor van de Rabobank tegenover het station. ’t is de moeite.’  begreep ik meteen ( Michiel had me er al eerder over verteld) dat de beschilderde skateboards die in het kader van’Van Gogh leeft 2013‘ gemaakt waren daar te zien moesten zijn. Ik was erg benieuwd wat het geworden was!
Aangekomen bij het voormalige RABObankpand aan het Stationsplein dat voor deze gelegenheid getransformeerd was tot een mooie gelegenheidsgalerie werd ik zeker niet teleurgesteld! De originaliteit, de creativiteit maar vooral ook het talent wat a.h.w. van de muren spatte bevestigde me in mijn overtuiging dat bij Michiel en zijn collega’s het kunstonderwijs op de KSE in uitstekende handen is en dat we daar de komende tijd nog veel van zullen zien!  Hans van Berkel, de fotograaf van ‘Van Gogh leeft’ was bij de inrichting van de expo aanwezig en maakte daarbij onderstaande foto’s.

Michiel aan het inrichten

Michiel druk bezig aan het inrichten

Een deel van de collectie nog op de grond

Een deel van de collectie nog op de grond

Sommige makers kwamen hun werk zelf afleveren

Aaron Boot kwam zijn werk zelf afleveren

De volgende foto’s heb ik tijdens mijn bezoek op zaterdagmiddag gemaakt. Ze zijn niet zo goed als die van Hans natuurlijk maar ze geven een aardige impressie. Gaan kijken! Het is de moeite waard en kan nog tot en met volgend weekend (t/m. 2 juni)! De makers van al het moois waren leerlingen van Havo en Vwo uit de voor-examenklassen.

Expo skateboards 1

Expo skateboards 1

Expo skateboards 2

Expo skateboards 2

Expo skateboards 3

Expo skateboards 3

Expo skateboards 4

Expo skateboards 4

Expo skateboards 5

Expo skateboards 5

Expo skateboards 6

Expo skateboards 6

Expo skateboards 7

Expo skateboards 7

Expo skateboards 8

Expo skateboards 8

Expo skateboards 9

Expo skateboards 9

Expo skateboards 10

Expo skateboards 10

Expo skateboards 11

Aaron bij zijn werkstuk Expo skateboards 11

Expo skateboards 12

Expo skateboards 12

Expo skateboards 13

Expo skateboards 13

Expo skateboards 14

Expo skateboards 14

En de aftiteling!

En de aftiteling!

Ook nog wat ‘gouwe ouwe’ van KSE-werk van voorgaande jaren zijn dit jaar weer te bewonderen. Vanaf 2009 werkt de KSE al mee aan deze jaarlijkse manifestatie en uiteraard is over al die jaargangen binnenkort op dit blog meer te zien en te lezen!

Gouwe ouwe 1

Gouwe ouwe 1

Gouwe ouwe 2

Gouwe ouwe 2

Gouwe ouwe 3

Gouwe ouwe 3

Alle info over Van Gogh leeft 2013 vind je hier en hier!

Reacties op “Van Gogh leeft 2013”

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren