En dan is intussen carnaval 2015 weer losgebarsten. Helaas dit jaar zonder bovenbouwbal op de KSE. Er waren onvoldoende kaarten verkocht…  Zeer tot de spijt van schoolleiding en vele docenten want deze festijnen waren een schitterende gelegenheid voor docenten en leerlingen elkaar eens van een andere kant te zien.

Jaren lang waren deze feesten op donderdag, georganiseerd door mijn goede collega handvaardigheid Willem Nagtzaam en zijn leerlingenbestuur,  voor mij meteen een hoogtepunt van de carnavalsdagen die daarna volgden. Ik bewaar er nog steeds de beste herinneringen aan. Hieronder wat foto’s uit de oude doos (carnaval 1977), toen nog in de inmiddels afgebroken veemarkthallen aan de Dreef.

Op foto 1 zie je toenmalig burgemeester Frank Houben die samen met rector Tiny van den Dungen het feestelijk gewoel in ogenschouw neemt. Rechts vooraan op de voorgrond staat Eric Tak, een van mijn leerlingen, die het later gebracht heeft tot voorzitter van de BOVAG. Foto 2 toont wederom de rector met zijn rechterhand, adjunct-directrice Jo Sterkens en een aantal collega’s en op foto 3 hebben ondergetekende en collega Nederlands Peter Schellens zich in het feestgedruis gestort.

Foto 1

Foto 1

Foto 2

Foto 2

Foto 3

Foto 3

Wie meer wil lezen en zien over de carnavalsfeesten op de KSE moet hier nog maar eens kijken!   Allemaal een schitterend carnaval en een paar mooie vakantiedagen daarna gewenst!

 

 

Reacties op “Carnavalsvakantie”

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren