Alweer bijna meivakantie. Komende week even rust maar dan ben ik er weer. Fijne vakantie! Op de vorige afleveringen ‘Reünies en lustrumvieringen’ deel 1 en deel 2, kreeg ik veel reacties en de vraag wanneer er een aflevering kwam met foto’ s die wellicht interessant zouden kunnen zijn voor een wat jongere lichting. Vandaag is het zover! 1998, het zesde lustrum, 30 jaar KSE!

Dat jaar bestond de KSE 30 jaar en ook dat lustrum werd groots gevierd.  Het buitengebeuren op de sportvelden werd omgedoopt tot KSE-games met naast de befaamde Zevenklapper nog allerlei andere spelletjes en wedstrijden. Met de hele school ging het bovendien naar het Belgische pretpark Bobbejaanland, en wat dat logistiek en organisatorisch betekende is te zien in onderstaand filmpje!

Speciaal voor dit lustrumfeest werd een jubileumlied  (zie voor de tekst hieronder) geschreven door collega maatschappijleer Coen Verbeek, die deze song bij diverse feestelijke hoogtepunten tijdens dit lustrum met zijn zware stentorstem voor zong. Er was een filmfestival voor de bovenbouw, brugklassers maakten een voorstelling met dansers van het Scapinoballet, en voor de bovenbouw was er in de Nobelaer een groot galafeest met als thema KSE-Movieworld, compleet met live-optredens en dj’s in een geweldige ambiance.

1998 Omslag feestgids

Docenten examenklassen 1998

Docenten examenklassen 1998 1

Docenten examenklassen 1998 2

Docenten examenklassen 1998 2

1998 docentencorps

1998 Het voltallig docentenkorps

1998 Omslag feestgids

1998 Omslag feestgids

Feestlied 30 jaar KSE

Feestlied 30 jaar KSE

Ksegames1998

Ksegames1998

1998 zevenklapper

1998 zevenklapper

Filmfestival1998

Filmfestival1998

1998 KSE Movieworld

1998 KSE Movieworld

Reacties op “Reünies en lustrumvieringen, deel 3, 1998”

Er zijn al 2 reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

  1. Maurice Beugels via FB:
    Memory lane.

    sjaakjansen op 29 april 2016 om 10:40 uur.

  2. Leuk zeg, heb net uitgebreid de foto’s zitten te bekijken! We herkenden toch nog een hoop docenten van ons examenjaar 1989.
    Je bent geen dag ouder, Sjaak!

    Esther Coumans op 5 oktober 2017 om 19:47 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren