Even nog een geheugensteuntje voor wie het was vergeten: a.s zaterdag 11 en zondag 12 december is werk te zien van de Mavo 4-leerlingen van de KSE met tekenen in hun pakket te zien in de Van Goghkamer van  Museum Het Van Goghhuis aan de Markt 26-27, 4881 CN, Zundert.

De 38 Mavisten met tekenen in hun pakket laten dan zien hoe zij er in geslaagd zijn, na gedegen onderzoek naar kleurgebruik, verftoets en voorstelling in een schilderij naar keuze,  gemaakt door de grote meester Vincent van Gogh een geheel eigen interpretatie daarvan te geven. Dit was de opdracht van een van de praktische schoolexamens, die de tekenleerlingen moeten doen in dit examenjaar. In een zitting van vier uur moesten zij, na gedegen voorbereiding en bestudering van het gekozen kunstwerk, deze opdracht maken.
Enige tijd geleden heb ik in dit blogbericht daar aandacht aan besteed en alvast een voorproefje getoond.

Bezoekers zijn zaterdag welkom van 12.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Een QR-code èn mondkapje zijn verplicht, de toegang is gratis.  Volg om op de hoogte te blijven, de berichten op www.k-s-e.nl en www.vangoghhuis.com!

Van harte welkom allemaal.

Poster Meestervervalser

Poster Meestervervalser

Reacties op “Komend weekend exposeert Mavo 4!”

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren