Je kan van alles vinden van de KSE, maar de school blijft uniek en liet dat de afgelopen weken weer eens duidelijk zien. Welke andere school in Nederland steekt zoveel energie om leerlingen, onderwijzend en niet onderwijzend personeel en ouders te betrekken bij de school op een ongedwongen en speelse wijze?

In een eerder bericht had ik dit unieke initiatief al aangekondigd en behalve de trailer ook de eerste aflevering laten zien. Niet geheel tot mijn verrassing (ik had hem door de aanwijzingen en aan zijn stem meteen herkend) zat in één van de pakken uit die aflevering mijn goede vriend en collega tekenen en techniek Kees Lauwen zo bleek bij de onthulling in deel 2 (hieronder te zien). Nooit geweten dat zijn zangtalent zo groot was!
De overige onthullingen betroffen een vrolijk weerzien met andere collega’s die je eigenlijk aldus met heel andere ogen gaat bekijken.
Ook deze serie werd weer op onnavolgbare wijze gedragen door showmaster Mike Siebelink (wáár haalt die gast toch steeds zijn pakken vandaan?) die soms zelfs moest vrezen voor het vege lijf!
Alles bijeen weer een mooi voorbeeld hoe een school in coronatijd leerlingen ,personeel en hun hele entourage weer aan zich weet te binden en te enthousiasmeren! De KSE mag zich bovendien gelukkig prijzen met een showmaster als Mike in haar gelederen.
Een mooi staaltje van stimulering van het saamhorigheidsgevoel in coronatijd! Zeker weten dat we binnenkort weer verrast gaan worden door nieuwe unieke stunts!

O ja, de finale! Dìe vind je binnenkort hier en laat de onthulling zien van de drie finalisten en de winnaar van Mascotte Mania 2021!

Mascotte mania

Mascotte mania

Reacties op “Mascotte Mania, de hele serie.”

Er is al één reactie geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

  1. Céline Corsius via FB:
    Echt heel leuk bedacht! Ik ken alleen meneer Lauwen nog. Tja alweer 11 jaar weg van de KSE.

    Sjaak Jansen op 10 april 2021 om 07:08 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren