Als je een tekenopdracht gemaakt hebt waarvan het resultaat in de praktijk van alledag een functie kan vervullen, ben je goed bezig. Dat is zèker het geval bij de opdracht die Dave Roelands en zijn kersverse nieuwe collega  onlangs aan hun leerlingen van Mavo3 gaven.

Zij moesten een achtergrond ontwerpen voor Teams, zodat zij, zittend vóór die achtergrond tijdens een teamsessie hun privacy konden behouden: door de achtergrond zien de andere deelnemers aan de sessie dan verder niets van de werkelijke ruimte waarin de desbetreffende leerlingen zich bevinden. Ik heb aan deze opdracht hier al eens aandacht besteed en in dat blogbericht ook de uitleg en handleiding voor deze opdracht opgenomen. Wie in deze coronatijden voor school of werk regelmatig moet deelnemen aan Teams-sessies kan daar dus zijn voordeel mee doen en zèlf een achtergrond fabriceren. Als inspiratiebron kunnen dan de fraaie werkstukken uit deel 1 en uit deze blog dienen!

Amber de Klerk M3C

Amber de Klerk M3C

Dirk van Hassel M3C

Dirk van Hassel M3C

Janne Dictus M3C

Janne Dictus M3C

Imke van Meer M3C

Imke van Meer M3C

Lente de Keijzer M3C

Lente de Keijzer M3C

Thijmen van Noort M3C

Thijmen van Noort M3C

Bo van Asch M3E

Bo van Asch M3E

Chris Peeters M3E

Chris Peeters M3E

Nina Lips M3E

Nina Lips M3E

Isa Wouters M3F

Isa Wouters M3F

Janne

Janne

Lente

Lente

Thijmen

Thijmen

Reacties op “Ontwerp je eigen achtergrond voor Teams, deel 2”

Er zijn al 2 reacties geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

  1. Joke Klep via FB:
    Inderdaad ‘functioneel’ ontwerpen

    Sjaak Jansen op 17 mei 2021 om 08:25 uur.

  2. Jacqueline Kleijer via Linkedin:
    super!

    Sjaak Jansen op 17 mei 2021 om 17:31 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren