Op de Facebookpagina van de KSE was vorige week een fraaie videoclip te vinden die o.a. voor een groot deel op school en en in het centrum van Etten-Leur opgenomen is.  Leerlingen van de KSE maakten deze actuele clip over jeugd in coronatijd  in eendrachtige samenwerking met Jongerenwerk Etten-Leur en productiebedrijf Run ’n Gun Productions.

Run’n Gun richt zich op aanstormende talenten en heeft een speciaal begeleidingstraject voor elke videomaker die bewust bezig is met zijn/haar ontwikkeling en droomt van een mooie plek in de film- en videowereld. Zij helpen je verder met alle skills die je nodig hebt om te slagen als filmmaker of artiest, door persoonlijke begeleiding en het werken aan concrete projecten.

Op hun website schrijft het productiebedrijf over de totstandkoming van deze clip:
Samen met Maurice de Wit van Jongerenwerk Etten-Leur hebben wij een vet project kunnen maken. De producers Yvng Mvla en Botia hebben met de talenten een persoonlijke track gemaakt over hun problemen rondom corona. De talenten zijn tieners die uit de regio Etten-leur en Hoeven komen: Daan van de Weerd, Marvin van Berkom, Pim de Regt, Hein Jochems en Eva van Heusden hebben een mooie performance uitgevoerd voor de muziekvideo. Vanuit onze kant hebben wij ook twee talenten ingezet om te helpen aan dit project. Als cameraman heeft Jordan Asporaat zijn rol goed vervuld en alle beelden met succes kunnen schieten. Daarnaast heeft Quang Nguyen met succes zijn eerste muziekvideo kunnen regisseren. We zijn erg trots op onze talenten dat ze de verantwoordelijkheden durfden  te nemen en een goede samenwerking hebben kunnen verrichten. Relax, en geniet van de video!

Op de KSE hebben we in de jaren dat de school zich als cultuurprofielschool manifesteerde met de focus op nieuwe media, samen met de leerlingen menig videoclipje gemaakt.  Vaak op bestaande muziek maar ook weleens zelf gecomponeerd en opgenomen werk. Je mag dus spreken van de voortzetting van een traditie. Hieronder, behalve de mooie nieuwe clip ‘Deze tijd’ nog wat voorbeelden uit het verleden waarbij zowel zang, muziek en beeld eigen werk zijn.

still 1

Still 1 ‘Deze tijd’

Still2

Still 2 ‘Deze tijd’

Still4

Still 3 ‘Deze tijd’

EL Style 2005

Romy: ‘Who I am’ 2005

Newroz Ceylan Digitaal vertellen 2007

Newroz Ceylan Live in 2007 in Beeld en Geluid bij de inauguratie van Professor Martens

https://youtu.be/s_P8p8bpQy4?t=1100

Integration: The Lost Son 2009

Reacties op “Videoclips op de KSE: nu en toen”

Er is al één reactie geplaatst op dit artikel.
Wil je zelf reageren? Dat kan onder “Zelf reageren”.

  1. Wauw! Indrukwekkende video. Die zit op alle fronten supergoed in elkaar, zeg. Daar kunnen alle betrokkenen heel trots op zijn!

    Philip Corsius op 7 juni 2021 om 12:54 uur.

Deel dit artikel!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op Facebook, LinkedIn of een ander social media kanaal!

Zelf reageren